marți, 4 septembrie 2012

Caracter

  Fiecare persoana isi are trasate liniile imaginare, acele limite de care nu vor sa treaca, desii uneori nu tinem cont de ele. Mintea o ia razna ,trecem prin tot felul de stari , nu mai constientizam anumite lucruri.
  Daca ne-am impune niste bariere , daca ne-am abtine sa le depasim, daca am incerca sa ne mintim singur in legatura cu anumite trairi, atunci poate am reusii sa ne convingem, daca am putea dezlega raul de bine si merge pe calea cea buna (asta nu o sa se intample niciodata, atunci cand in mintea ta e vraiste, cand prea multe gandurii iti fug in acelasi timp prin orbite, oridine in ganduri si totul va fi ok ).
  Toate sunt cu dus si intors, toate sunt amestecate si greu de inteles, greu de explicat... Nu putem intelege viata, oricat de usoara sau grea ar fi. Se petrec multe lucrurui prin care suntem nevoiti sa trecem,infruntam imprevizibilul (fiecare dintre noi este un erou)...Nu putem fi mereu calculati, ni se intampla prea des sa fim dezamagiti , ni se intampla prea des sa simtitm ca gresim, dar invatam sa ne corectam... cel mai important este sa nu uitam ca TOATE SE INTAMPLA CU UN SCOP si intr-un final , vom avea format un caracter puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu