joi, 25 octombrie 2012

Iubesc ploaia!

...Da! Iubesc ploaia si zilele noroase....

 
   Desii aceste cuvinte pot face oamenii sa ma numeasca o persoana inchisa, eu ii contrazic! Ploaia parca curata totul, chiar si in suflet. Intram in aceea stare de semnolenta, de liniste ... ploaia functioneaza ca un calmant.  Uneori ploaia , pune oamenii pe ganduri, sau ii face sa verse lacrimi...lacrimi ce tarasc cu ele afara suferinta... Acesta este rolul ploii! Sa curete mintea, sa o pregatesca pentru soarele ce urmeaza.
  "Unele persoane simt ploaia pana in adancul sufletului, altele doar isi uda hainele..." ei bine pot spune ca nu fac parte din nici una din aceste categorii ! Mai degraba simt prematur linistea ce va urma dupa...
 
Zilele innourate, de obicei par mai scurte. Aceste zile fac oamenii sa se agite , mie insa imi arata cat de diferita sunt fata de ceilalti, cat de mult calm am acumulat cu timpul si imi dovedesc ca starile sufletesti nu au nici o legatura cu vremea de afara.
  
Probabil nu aceast este esenta lucrurilor, eu doar spun ce simt...sau poate gandesc prea pozitiv (mai ales pentru mine, care de obicei sunt negativista) in acest moment ...
  

2 comentarii:

  1. Si eu ador ploaia. As sta zeci de minute sa o privesc curgand fara sa ma plictisesc :) Imi da asa o stare de liniste si armonie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma-nscriu si eu in clubul celor care iubesc ploaia. Ma las mangaiata de fiecare data de picurii ei fini si simt cum mi se revigoreaza intreaga fiinta. Spre disperarea celor din jurul meu, iubesc ploaia ... si norii ... si ceata.

    RăspundețiȘtergere